Asianajopalvelut yrityksille Turussa

Pontus Lindberg & Co Oy - palvelut yrityksille

Yhtiöoikeudelliset asiat

 • yhtiön tai yrityksen perustamiset
 • yhtiömuodon muutokset
 • liiketoiminnan uudelleenjärjestelyt
 • sopimusriidat
 • vahingonkorvausasiat
 • yrityksen työsuhdeasiat
 • verotusasiat
 • konkurssimenettelyt, yrityssaneeraukset ja yhtiön purkamiset
 • merioikeus       

Asianajotoimisto Turku, Pontus Lindberg & Co Oy tarjoaa asianajopalvelut yrityksille kaikkialla Suomessa. Teemme jokapäiväistä työtä pienten ja keskisuurten yritysten, toisinaan myös suurten yhtiöiden lakiasioiden hoitaminen. Liike-elämän sopimuksiin liittyy usein oikeudellisesti vaativia kysymyksiä ja erityisiä toimialaan liittyviä seikkoja, jotka edellyttävät niitä hoitavilta asianajajilta vahvaa sopimusoikeudellista osaamista. Asia voi koskea liikekumppanin kanssa käytäviä sopimusneuvotteluja, sopimuksen laatimista tai vaikkapa sopimusehtoja koskevien erimielisyyksien ratkaisemista. Pohdittavaksi voivat tulla myös vahingonkorvausoikeudelliset asiat, verotukseen liittyvät kysymykset, yrityksen työsuhdeasiat tai yrityksen saatavien kotiuttaminen. Tavoitteenamme on olla kokonaisvaltainen ja luotettava kumppani lakiasioiden hoitamisessa siten, että yritys voi keskittyä vain päätehtäväänsä.

02 2510 888

     


Pontus Lindberg & Co Oy - palvelut yrityksille

Sopimusneuvottelut ja oikeudenkäynnit

 • sopimukset ja sopimusneuvottelut
 • riita-asioiden oikeudenkäynnit
 • kotimaiset ja kansainväliset välimiesmenettelyt
 • sovittelut ja sovintomenettelyt
 • saatavien perintä
 • talousrikokset  

Asianajajan ammatillisiin perusedellytyksiin kuuluu osata selvittää, mitä osapuolten välinen riita tai erimielisyys koskee, ja mitä vaihtoehtoja sen ratkaisemiseksi on olemassa. Suosittelemme aina sopimusneuvotteluja, jos toisena vaihtoehtona on riidan ratkaisu tuomioistuimessa. Asianajajamme ovat tottuneita neuvottelijoita erimielisyyksien ratkaisemissa, sopimusten laatimisessa sekä niiden täytäntöönpanossa. Ellei sovintoa onnistuta aikaansaamaan, ratkaistaan erimielisyydet useimmiten tuomioistuimessa tai välimiesmenettelyssä. Asianajajillamme on pitkä kokemus ja asiantuntemus erinäisten riita-asioiden hoitamisessa kaikissa oikeusasteissa, käsittäen myös hallinto- ja erityistuomioistuimet sekä kotimaiset ja kansainväliset välimiesmenettelyt. Meiltä saat kattavat asianajopalvelut yrityksille: asianajajamme hoitavat sopimusneuvottelut ja oikeudenkäynnit niin Turussa ja Turun seudulla kuin muuallakin Suomessa ja tarvittaessa myös ulkomailla. Moni toimistomme yritysasiakas on ollut toimistomme asiakkaana vuosikymmenien ajan.

02 2510 888

 


Pontus Lindberg & Co Oy - palvelut yrityksille

Kansainväliset asiat

Toimistomme on Law Europe International -nimisen kansainvälisen asianajoyhtymän jäsen vuodesta 1997 lähtien. Law Europe Internationalin jäseninä on itsenäisiä asianajotoimistoja pääasiallisesti Euroopasta, mutta myös muualta maailmasta, joiden palveluksessa on noin 900 asianajajaa. Tarjoamme laadukkaat asianajopalvelut yrityksille, ja moni toimistomme asiakkaista harjoittaa kansainvälistä kauppaa. Kansainvälisessä kaupankäynnissä syntyy usein sopimusoikeudellisia kysymyksiä ja erimielisyyksiä, yritysten tai niiden osien myyntiä tai hankintaa, riitaisia saatavien perintäasioita ym. Kansainvälisten yhteyksien ansiosta voimme palvella asiakkaitamme ripeästi ja asiantuntevasti näissä kysymyksissä.

02 2510 888 


Meidän kauttamme lakiasiat ja muut asianajopalvelut yrityksille

Meillä on vahva tietämys ja kokemus liiketaloudesta ja sen juridiikasta, joten toimimme erinomaisena kumppanina yritysten lakiasioissa, liiketoiminnan joka vaiheessa. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Toimipisteemme sijaitsee Turussa, Linnankadulla. 

Ota yhteyttä

Pontus Lindberg & Co Oy

Linnankatu 16, 20100 Turku

Osakas/Yhteyshenkilö

Yhteydenottolomake

 

Asianajotoimisto Pontus Lindberg & Co Oy sijaitsee keskeisellä paikalla Turun keskustassa, osoitteessa Linnankatu 16 (Turun Kansallisen Kirjakaupan talo).