Ammattitaitoinen ja kokenut kumppani yritysten ja yksityishenkilöiden kaikissa lakiasioissa
Ota yhteyttä
Pontus Lindberg & Co Oy

Asianajopalvelut yrityksille

Meiltä laadukkaat asianajopalvelut yrityksille

Meillä on vahva tietämys ja kokemus liiketaloudesta ja sen juridiikasta, joten toimimme erinomaisena kumppanina yritysten lakiasioissa, liiketoiminnan joka vaiheessa. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Toimipisteemme sijaitsee Turussa, osoitteessa Linnankatu 16

Yhtiöoikeudelliset asiat

Asianajotoimisto Turku, Pontus Lindberg & Co Oy tarjoaa asianajopalvelut yrityksille kaikkialla Suomessa. Teemme jokapäiväistä työtä pienten ja keskisuurten yritysten, toisinaan myös suurten yhtiöiden lakiasioiden hoitamisen eteen. Liike-elämän sopimuksiin liittyy usein oikeudellisesti vaativia kysymyksiä ja erityisiä toimialaan liittyviä seikkoja, jotka edellyttävät niitä hoitavilta asianajajilta vahvaa sopimusoikeudellista osaamista.

Sopimusneuvottelut ja oikeudenkäynnit

Asianajajan ammatillisiin perusedellytyksiin kuuluu osata selvittää, mitä osapuolten välinen riita tai erimielisyys koskee, ja mitä vaihtoehtoja sen ratkaisemiseksi on olemassa. Suosittelemme aina sopimusneuvotteluja, jos toisena vaihtoehtona on riidan ratkaisu tuomioistuimessa. Asianajajamme ovat tottuneita neuvottelijoita erimielisyyksien ratkaisemissa, sopimusten laatimisessa sekä niiden täytäntöönpanossa.

Kansainväliset asiat

Toimistomme on LEInternational -nimisen kansainvälisen asianajoyhtymän jäsen vuodesta 1997 lähtien. LEInternationalin jäseninä on itsenäisiä asianajotoimistoja pääasiallisesti Euroopasta, mutta myös muualta maailmasta, joiden palveluksessa on noin 900 asianajajaa. Tarjoamme laadukkaat asianajopalvelut yrityksille, ja moni toimistomme asiakkaista harjoittaa kansainvälistä kauppaa.

Law Europe International logo Suomen asianajoliitto logo

Copyright © 2024 Pontus Lindberg & Co Oy
Ota yhteyttä