Ammattitaitoinen ja kokenut kumppani yritysten ja yksityishenkilöiden kaikissa lakiasioissa
Ota yhteyttä
Pontus Lindberg & Co Oy

Asianajotoimisto Pontus Lindberg & Co Oy – Palvelut yksityisille

Asianajaja Turussa palvelee sinua koko Suomen alueella. Asianajotoimistomme on palvellut lukuisia tyytyväisiä asiakkaita erilaisissa tilanteissa.

Yksityishenkilön tarve kääntyä asianajajan puoleen liittyy useimmiten ainutkertaiseen tapahtumaan elämässä. Pidämme huolen siitä, ettet jää tällaisessa tilanteessa yksin. Varmistamme, että oikeusturvasi toteutuu ja että asiasi tulee asianmukaisesti hoidetuksi. Asianajotoimisto Pontus Lindberg & Co Oy:n kokenut asianajaja Turussa palvelee juuri sinun tarpeitasi ympäri Suomen.

Valitse ihmisläheinen asianajaja Turusta

Päätoimialuettamme on Turku, mutta tarpeen mukaan asianajajamme palvelevat Turun lisäksi kaikkialla Suomessa. Vahvan turkulaisen paikallistuntemuksemme avulla voimme tarvittaessa suositella myös ulkopuolisten asiantuntijoiden kytkemistä asiaan. Laajan kansainvälisen LEInternational -yhteistyöverkoston jäsenenä asianajajamme hoitavat myös ulkomaille suuntautuvat toimeksiantosi.

Ota yhteyttä osaavaan ja ihmisläheiseen asianajajaan Turussa!

Asianajaja vahingonkorvausasioihin

Asianajaja huolehtii siitä, että vahingon sattuessa vastuukysymykset selvitetään ja että vahingoista suoritetaan vahingonkärsijälle oikeudenmukainen korvaus. Hoidamme myös vahingon­korvaus­oikeuden­käyntejä ja neuvottelemme vakuutusyhtiöiden kanssa riitojen välttämiseksi. Toimistomme sijaitsee Turussa Linnankadulla.

Perhe- ja perintöoikeus

Yhteiselämän päättämistä koskevissa riidoissa on hyvä jo alkuvaiheessa kääntyä ammattitaitoisen asianajotoimiston puoleen. Tavoitteena on aina päästä nopeasti sovinnolliseen ratkaisuun, mikäli vain mahdollista. Mutta jollei näin ole, hankimme osituksen toimittamiseen pesän­jakajan ja avustamme pesän­jako­kokouksissa omaisuuteen liittyvien vaatimusten esittämisessä. Valitse perhe- ja perintöoikeuden tunteva asianajaja Turun seudulta.

Asunto- ja kiinteistökaupat, kiinteä omaisuus

Asunnon hankkiminen on yksi elämän suurimpia hankintoja. On tärkeää pitää huolta, että kaikki kiinteistön tai asunnon kuten myös vapaa-ajan asunnon kaupan lakisääteiset velvollisuudet tulevat täytetyiksi sekä myyjän että ostajan puolelta. Asianajaja Turku auttaa kaikissa kiinteään omaisuuteen liittyvissä asioissa.

Sopimusneuvottelut ja oikeudenkäynnit

On asianajajan tehtävä selvittää, mitä riitatilanne pohjimmiltaan koskee ja kuinka se voitaisiin ratkaista. Ensisijaisena menetelmänä on sopimus­neuvottelu, mikäli vaihtoehtona on asian riiteleminen oikeudessa. Asianajajamme Turun alueella ovat kokeneita ja ammattitaitoisia neuvottelijoita, kun kyseessä on riitojen sovitteleminen, sopimusten laatiminen ja sopimusten täytäntöön­pano.

Asianajaja apuna työoikeudessa

Asianajaja hoitaa työoikeuteen liittyviä toimeksiantoja sekä konsultoimalla että varsinaisessa riitatapauksessa. Pyydä meiltä neuvoa jo etukäteen ja parhaassa tapauksessa riitatilanne vältetään kokonaan. Ota yhteyttä asianajajaamme Turussa, niin autamme sinua hyvissä ajoin!

Rikosasiat

Asianajaja huolehtii, että oikeusturvasi toteutuu, oletpa sitten rikosprosessin asianomistaja tai vastaaja. Tehtävämme on vaatia rikoksen uhrille oikeudenmukainen korvaus hänen kärsimänsä vahingon johdosta. Lisäksi huolehdimme siitä, että vastaajaa ei tuomita syyttömänä tai hänelle ei aiheudu teosta liian ankaraa seuraamusta.

Kokenut asianajaja Turku

Kun tarvitset luotettavan ja vaikuttavan asianajajan Turun seudulla, ota meihin yhteyttä. Voit tulla käymään myös toimistollamme, joka sijaitsee osoitteessa Linnankatu 16, Turku. Meillä on laaja kokemus erilaisista yksityishenkilöiden lakiasioista, joten asianajajamme Turussa pystyy auttamaan monenlaisten lakiteknisten asioiden kanssa. Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Voit myös tutustua ruotsinkieliseen sivuumme på svenska Advokatbyrå.

Law Europe International logoSuomen asianajoliitto logo

Copyright © 2023 Pontus Lindberg & Co Oy
Ota yhteyttä