Ammattitaitoinen ja kokenut kumppani yritysten ja yksityishenkilöiden kaikissa lakiasioissa
Ota yhteyttä
Pontus Lindberg & Co Oy

Asianajaja Turku – Palvelut yksityisille

Yksityishenkilön tarve kääntyä asianajajan puoleen liittyy useimmiten ainutkertaiseen tapahtumaan elämässä. Pidämme huolen siitä, ettet jää tällaisessa tilanteessa yksin. Varmistamme, että oikeusturvasi toteutuu ja että asiasi tulee asianmukaisesti hoidetuksi. Asianajotoimisto Pontus Lindberg Co Oy:n kokeneet asianajajat palvelevat juuri sinun tarpeitasi Turussa sekä muualla Suomessa.

Valitse ihmisläheinen asianajaja Turusta

Päätoimialuettamme on Turku, mutta asianajajamme palvelevat tarpeen mukaan kaikkialla Suomessa. Vahvan turkulaisen paikallistuntemuksemme avulla voimme tarvittaessa suositella myös ulkopuolisten asiantuntijoiden kytkemistä asiaan. Laajan kansainvälisen Law Europe International -yhteistyöverkoston jäsenenä asianajajamme hoitavat myös ulkomaille suuntautuvat toimeksiantosi.

Asianajaja vahingonkorvausasioihin

Asianajaja huolehtii siitä, että vahingon sattuessa vastuukysymykset selvitetään ja että vahingoista suoritetaan vahingonkärsijälle oikeudenmukainen korvaus. Hoidamme myös vahingon­korvaus­oikeuden­käyntejä ja neuvottelemme vakuutusyhtiöiden kanssa riitojen välttämiseksi. Toimistomme sijaitsee Turussa Linnankadulla.

Perhe- ja perintäoikeus

Yhteiselämän päättämistä koskevissa riidoissa on hyvä jo alkuvaiheessa kääntyä ammattitaitoisen asianajotoimiston puoleen. Tavoitteena on aina päästä nopeasti sovinnolliseen ratkaisuun, mikäli vain mahdollista. Mutta jollei näin ole, hankimme osituksen toimittamiseen pesän­jakajan ja avustamme pesän­jako­kokouksissa omaisuuteen liittyvien vaatimusten esittämisessä. Valitse perhe- ja perintöoikeuden tunteva asianajaja Turun seudulta.

Asunto- ja kiinteistökaupat, kiinteä omaisuus

Asunnon hankkiminen on yksi elämän suurimpia hankintoja. On tärkeää pitää huolta, että kaikki kiinteistön tai asunnon kuten myös vapaa-ajan asunnon kaupan lakisääteiset velvollisuudet tulevat täytetyiksi sekä myyjän että ostajan puolelta. Asianajaja Turku auttaa kaikissa kiinteään omaisuuteen liittyvissä asioissa.

Sopimusneuvottelut ja oikeudenkäynnit

On asianajajan tehtävä selvittää, mitä riitatilanne pohjimmiltaan koskee ja kuinka se voitaisiin ratkaista. Ensisijaisena menetelmänä on sopimus­neuvottelu, mikäli vaihtoehtona on asian riiteleminen oikeudessa. Pääsääntöisesti Turun alueella toimivat asianajajamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia neuvottelijoita, kun kyseessä on riitojen sovitteleminen, sopimusten laatiminen ja sopimusten täytäntöön­pano.

Asianajaja apuna työoikeudessa

Asianajaja hoitaa työoikeuteen liittyviä toimeksiantoja sekä konsultoimalla että varsinaisessa riitatapauksessa. Pyydä meiltä neuvoa jo etukäteen ja parhaassa tapauksessa riitatilanne vältetään kokonaan. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua hyvissä ajoin!

Rikosasiat

Asianajaja huolehtii, että oikeusturvasi toteutuu, oletpa sitten rikosprosessin asianomistaja tai vastaaja. Tehtävämme on vaatia rikoksen uhrille oikeudenmukainen korvaus hänen kärsimänsä vahingon johdosta. Lisäksi huolehdimme siitä, että vastaajaa ei tuomita syyttömänä tai hänelle ei aiheudu teosta liian ankaraa seuraamusta.

Kokenut asianajaja Turku

Kun tarvitset luotettavaa ja vaikuttavaa asianajajaa Turun seudulla, ota meihin yhteyttä. Voit tulla käymään myös toimistollamme, joka sijaitsee osoitteessa Linnankatu 16, Turku. Voit myös tutustua ruotsinkieliseen sivuumme på svenska Advokatbyrå.

Law Europe International logoSuomen asianajoliitto logo

Copyright © 2023 Pontus Lindberg & Co Oy
Ota yhteyttä