Ammattitaitoinen ja kokenut kumppani yritysten ja yksityishenkilöiden kaikissa lakiasioissa
Ota yhteyttä

Henkilökunta

Palvelemme yksityisiä henkilöitä sekä yrityksiä

Pontus Lindberg

Pontus Lindberg

Asianajaja, varatuomari, ekonomi

Asianajaja, varatuomari, ekonomi Pontus Lindberg on toiminut asianajoalalla vuodesta 1986 lukien. Asianajaja Lindberg on Asianajotoimisto Pontus Lindberg & Co Oy:n perustajaosakas.

Pontus Lindberg on valmistunut Turun yliopiston oikeustieteellisestä tiedekunnasta vuonna 1982 ja Åbo Akademin kauppakorkeakoulusta vuonna 1977. Varatuomarin arvonimi hänelle on myönnetty vuonna 1984, ja Suomen Asianajajaliiton jäseneksi hänet on hyväksytty vuonna 1988. Asianajaja Lindberg on suorittanut tuomioistuinharjoittelunsa Paraisten käräjäoikeudessa ja on ennen siirtymistään asianajoalalle mm. toiminut esittelijänä Turun hovioikeudessa. Hän on opiskellut merioikeutta Oslon yliopistossa.

Lindbergin erityisosaamisalaa ovat yhtiöoikeudelliset asiat, sopimusoikeudelliset asiat ja toimeksiannot, joissa on liikejuridinen ja liiketaloudellinen kytkös, kuten yrityskaupat -ja järjestelyt, sopimusoikeudelliset asiat ym. Lisäksi Lindberg hoitaa perhe- ja perintöoikeudellisia asioita sekä vahingokorvausasioita. Sekä yritysten että yksityishenkilöiden oikeudellisten asioiden hoitamisesta Lindbergillä on vuosikymmenien osaaminen ja kokemus. Lindberg palvelee asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Oskar Lindberg

Oskar Lindberg

Asianajaja, varatuomari, kauppatieteiden maisteri

Asianajaja Oskar Lindberg on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Turun yliopiston oikeustieteellisestä tiedekunnasta ja kauppatieteiden maisteriksi Åbo Akademin kauppakorkeakoulusta. Lindberg on suorittanut tuomioistuinharjoittelunsa Pohjanmaan käräjäoikeudessa.

Ennen siirtymistään asianajoalalle Lindberg on mm. toiminut pankki- ja vakuutusalalla. Hän on opiskellut kansainvälistä finanssioikeutta London School of Economicsissa sekä laskentatointa Uumajan yliopistossa Ruotsissa.

Lindberg palvelee asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Sirkka Sivula

Sirkka Sivula

Asianajosihteeri

Sirkka Sivula toimii Asianajotoimisto Pontus Lindberg & Co Oy:n asianajosihteerinä ja assistenttina. Sivula on tullut toimistomme palvelukseen vuonna 2011. Hänen vastuullaan ovat toimistomme hallinnolliset asiat. Sirkka Sivula palvelee asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Jens Gräsbeck

Jens Gräsbeck

Avustava lakimies

Jens Gräsbeck on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Turun yliopiston oikeustieteellisestä tiedekunnasta. Gräsbeckillä on aiempaa työkokemusta muun muassa kiinteistörahoitusalalta.

Gräsbeck palvelee asiakkaitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Law Europe International logo Suomen asianajoliitto logo

Copyright © 2024 Pontus Lindberg & Co Oy
Ota yhteyttä