Ammattitaitoinen ja kokenut kumppani yritysten ja yksityishenkilöiden kaikissa lakiasioissa
Ota yhteyttä

Sopimusneuvottelut ja oikeudenkäynnit

Asianajajan ammatillisiin perusedellytyksiin kuuluu osata selvittää, mitä osapuolten välinen riita tai erimielisyys koskee, ja mitä vaihtoehtoja sen ratkaisemiseksi on olemassa. Suosittelemme aina sopimusneuvotteluja, jos toisena vaihtoehtona on riidan ratkaisu tuomioistuimessa.

Asianajajamme ovat tottuneita neuvottelijoita erimielisyyksien ratkaisemissa, sopimusten laatimisessa sekä niiden täytäntöönpanossa. Ellei sovintoa onnistuta aikaansaamaan, ratkaistaan erimielisyydet useimmiten tuomioistuimessa tai välimiesmenettelyssä. Asianajajillamme on pitkä kokemus ja asiantuntemus erinäisten riita-asioiden hoitamisessa kaikissa oikeusasteissa, käsittäen myös hallinto- ja erityistuomioistuimet sekä kotimaiset ja kansainväliset välimiesmenettelyt.

Meiltä saat kattavat asianajopalvelut yrityksille: asianajajamme hoitavat sopimusneuvottelut ja oikeudenkäynnit niin Turussa ja Turun seudulla kuin muuallakin Suomessa ja tarvittaessa myös ulkomailla. Moni toimistomme yritysasiakas on ollut toimistomme asiakkaana vuosikymmenien ajan.

Sopimusneuvottelut ja oikeudenkäynnit

  • sopimukset ja sopimusneuvottelut
  • riita-asioiden oikeudenkäynnit
  • kotimaiset ja kansainväliset välimiesmenettelyt
  • sovittelut ja sovintomenettelyt
  • saatavien perintä
  • talousrikokset  

Law Europe International logo Suomen asianajoliitto logo

Copyright © 2024 Pontus Lindberg & Co Oy
Ota yhteyttä