Asianajaja Turku - Palvelut yksityisille

Asianajaja Turku - kokenut ja ammattitaitoinen

 

Asianajaja Turku - Ammattitaitoista palvelua ja kattava verkosto

Yksityishenkilön tarve kääntyä asianajajan puoleen liittyy useimmiten ainutkertaiseen tapahtumaan elämässä. Asianajajamme pitävät huolen siitä, ettet jää tällaisessa tilanteessa yksin ja varmistavat, että oikeusturvasi toteutuu ja että asiasi tulee asianmukaisesti hoidetuksi. Asianajotoimisto Pontus Lindberg Co Oy palvelee juuri sinun tarpeitasi.

Asianajaja hoitaa toimeksiantosi sekä Turun seudulla että muualla Suomessa. Vahvan turkulaisen paikallistuntemuksemme avulla voimme tarvittaessa suositella myös ulkopuolisten asiantuntijoiden kytkemistä asiaan. Laajan kansainvälisen Law Europe International -yhteistyöverkoston jäsenenä asianajajamme hoitavat myös ulkomaille suuntautuvat toimeksiantosi.

Ota yhteyttä

 

Perhe- ja perintöoikeus Vahingonkorvausoikeus Asunto- ja kiinteistökaupat Sopimusneuvottelut/oikeudenkäynnit Työoikeus Rikosoikeus

  

 

vahingonkorvaus

Asianajaja vahingonkorvausasioihin

Asianajaja huolehtii siitä, että vahingon sattuessa vastuukysymykset selvitetään ja että vahingoista suoritetaan vahingonkärsijälle oikeudenmukainen korvaus. Asianajajamme hoitavat myös vahingon­korvaus­oikeuden­käyntejä ja neuvottelevat vakuutusyhtiöiden kanssa riitojen välttämiseksi. Toimistomme sijaitsee Turussa Linnankadulla.

Lue lisää »

 

perhe- ja perintäoikeus

Perhe- ja perintöoikeus

Yhteiselämän päättämistä koskevissa riidoissa on hyvä jo alkuvaiheessa kääntyä ammattitaitoisen asianajajan puoleen. Tavoitteena on aina päästä nopeasti sovinnolliseen ratkaisuun, mikäli vain mahdollista. Mutta jollei näin ole, hankimme osituksen toimittamiseen pesän­jakajan ja avustamme pesän­jako­kokouksissa omaisuuteen liittyvien vaatimusten esittämisessä. Valitse perhe- ja perintöoikeuden tunteva asianajaja Turun seudulta.

Lue lisää »

 

Asunto- ja kiinteistökaupat

Asunto- ja kiinteistökaupat, kiinteä omaisuus

Asunnon hankkiminen on yksi elämän suurimpia hankintoja. On tärkeää pitää huolta, että kaikki kiinteistön tai asunnon kuten myös vapaa-ajan asunnon kaupan lakisääteiset velvollisuudet tulevat täytetyiksi sekä myyjän että ostajan puolelta. Asianajaja auttaa kaikissa kiinteään omaisuuteen liittyvissä asioissa.

Lue lisää »

 

sopimusneuvottelut ja oikeudenkäynnit

Sopimusneuvottelut ja oikeudenkäynnit

On asianajajan tehtävä selvittää, mitä riitatilanne pohjimmiltaan koskee ja kuinka se voitaisiin ratkaista. Ensisijaisena menetelmänä on sopimus­neuvottelu, mikäli vaihtoehtona on asian riiteleminen oikeudessa. Pääsääntöisesti Turun alueella toimivat asianajajamme ovat kokeneita ja ammattitaitoisia neuvottelijoita, kun kyseessä on riitojen sovitteleminen, sopimusten laatiminen ja sopimusten täytäntöön­pano.

Lue lisää »

työoikeus

Asianajaja apuna työoikeudessa

Asianajaja hoitaa työoikeuteen liittyviä toimeksiantoja sekä konsultoimalla että varsinaisessa riitatapauksessa. Pyydä meiltä neuvoa jo etukäteen ja parhaassa tapauksessa riitatilanne vältetään kokonaan. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua hyvissä ajoin!

Lue lisää »

riskoasiat

Asianajajan osa rikosasioissa

Asianajaja huolehtii, että oikeusturvasi toteutuu, oletpa sitten rikosprosessin asianomistaja tai vastaaja. Asianajajan tehtävänä on vaatia rikoksen uhrille oikeudenmukainen korvaus hänen kärsimänsä vahingon johdosta. Lisäksi asianajaja huolehtii siitä, että vastaajaa ei tuomita syyttömänä tai hänelle ei aiheudu teosta liian ankaraa seuraamusta.

Lue lisää »

 

Toimistomme sijaitsee osoitteessa Linnankatu 16, Turku. Voit myös tutustua ruotsinkieliseen sivuumme på svenska Advokatbyrå.

Pontus Lindberg & Co Oy

Linnankatu 16, 20100 Turku

Osakas/Yhteyshenkilö

Yhteydenottolomake

 

Asianajotoimisto Pontus Lindberg & Co Oy sijaitsee keskeisellä paikalla Turun keskustassa, osoitteessa Linnankatu 16 (Turun Kansallisen Kirjakaupan talo).