Asianajaja Turku - Palvelut yksityisille

Asianajaja Turku - kokenut ja ammattitaitoinen

 

Asianajaja Turku - Yksityishenkilön tarve kääntyä asianajajan puoleen liittyy useimmiten ainutkertaiseen tapahtumaan elämässä. Asianajajamme pitävät huolen siitä, ettet jää tällaisessa tilanteessa yksin ja varmistavat, että oikeusturvasi toteutuu ja että asiasi tulee asianmukaisesti hoidetuksi.

Asianajaja hoitaa toimeksiantosi sekä Turun seudulla että muualla Suomessa. Vahvan turkulaisen paikallistuntemuksemme avulla voimme tarvittaessa suositella myös ulkopuolisten asiantuntijoiden kytkemistä asiaan. Laajan kansainvälisen Law Europe International -yhteistyöverkoston jäsenenä asianajajamme hoitavat myös ulkomaille suuntautuvat toimeksiantosi.

 

Perhe- ja perintöoikeus Vahingonkorvausoikeus Asunto- ja kiinteistökaupat Sopimusneuvottelut/oikeudenkäynnit Työoikeus Rikosoikeus

  

 

vahingonkorvaus

Asianajaja Turku ja vahingonkorvaus

Asianajajamme huolehtivat siitä, että vahingon sattuessa vastuukysymykset selvitetään ja että vahingoista suoritetaan vahingonkärsijälle oikeudenmukainen korvaus. Asianajajamme hoitavat myös vahingon­korvaus­oikeuden­käyntejä ja neuvottelevat vakuutusyhtiöiden kanssa riitojen välttämiseksi.

Lue lisää »

 

perhe- ja perintäoikeus

Perhe- ja perintöoikeus

Yhteiselämän päättämistä koskevissa riidoissa on hyvä jo alkuvaiheessa kääntyä ammattitaitoisen asianajajan puoleen. Tavoitteena on aina päästä nopeasti sovinnolliseen ratkaisuun, mikäli vain mahdollista. Mutta jollei näin ole, hankimme osituksen toimittamiseen pesän­jakajan ja avustamme pesän­jako­kokouksissa omaisuuteen liittyvien vaatimusten esittämisessä.

Lue lisää »

 

Asunto- ja kiinteistökaupat

Asunto- ja kiinteistökaupat, kiinteä omaisuus

Asunnon hankkiminen on yksi elämän suurimpia hankintoja. On tärkeää pitää huolta, että kaikki kiinteistön tai asunnon kuten myös vapaa-ajan asunnon kaupan lakisääteiset velvollisuudet tulevat täytetyiksi sekä myyjän että ostajan puolelta.

Lue lisää »

 

sopimusneuvottelut ja oikeudenkäynnit

Sopimusneuvottelut ja oikeudenkäynnit

Asianajajan ammatillisia perus­edellytyksiä on osata selvittää, mitä riita pohjimmiltaan koskee ja mitä vaihtoehtoja sen ratkaisemiseksi on olemassa. Sopimus­neuvottelut ovat aina ensisijainen vaihtoehto, jos vaihtoehtona on asian riiteleminen oikeudessa. Asianajajamme ovat kokeneita neuvottelijoita riitojen sovittelemisessa, erilaisten sopimusten laatimisessa ja sopimusten täytäntöön­panossa.

Lue lisää »

työoikeus

Asianajaja apuna työoikeudessa

Asianajaja hoitaa työoikeuteen liittyviä toimeksiantoja sekä konsultoimalla että varsinaisessa riitatapauksessa. Pyydä meiltä neuvoa jo etukäteen ja parhaassa tapauksessa riitatilanne vältetään kokonaan.

Lue lisää »

riskoasiat

Asianajajan osa rikosasioissa

Huolehdimme, että oikeusturvasi toteutuu, oletpa sitten rikosprosessin asianomistaja tai vastaaja. Asianajajan ammattitaitoon kuuluu vaatia oikeudenmukainen korvaus rikoksen uhrille tämän kärsimän vahingon johdosta ja toisaalta huolehtia, ettei vastaajaa tuomita syyttömänä tai ettei hänelle aiheudu teosta liian ankaraa seuraamusta.

Lue lisää »

 

 

Pontus Lindberg & Co Oy

Linnankatu 16, 20100 Turku

Osakas/Yhteyshenkilö

Yhteydenottolomake

 

Asianajotoimisto Pontus Lindberg & Co Oy sijaitsee keskeisellä paikalla Turun keskustassa, osoitteessa Linnankatu 16 (Turun Kansallisen Kirjakaupan talo).